Tuesday, November 4, 2008

Sindrom Hafiz Hashim melanda Chong Wei?

Hmmmm...hampir seminggu saya berada di luar KL, lebih tepat kagi ke Johor Bahru, saksikan golf Iskandar Johor Open....

Sepanjang tu, ada 3 isu yg menarik perhatian...tapi memula lebih baik saya komen pasal badminton...lebih tepat lagi, Datuk Lee Chong Wei...

Nampaknya Chong Wei dah terkena sindrom Hafiz Hashim dimana lepas dapat pingat perak, terus dirundung malang....tanpa sebarang kejuaraan....sama macam hafiz dulu, lepas menang All England, terus habis sampai sekarang...

Chong Wei tidak perlu dipersalahkan...yelah dah peak masa Ogos, susah nak dapat form balik...tengok Lin Dan, lepas menang pingat emas Olimpik, rehat sampai sekarang....sebab dia perlukan masa untuk hilangkan "rengas" badan masa olimpik....

Jadi Chong Wei patut buat benda yang sama....tapi dah terlambat...cuma apa yang penting sekang ni, MSN atau ISN patut bantu Chong Wei kekalkan semangatnya...kalau tak memang susahlah lepas ni...

Catatan Epain: Apa kata pergi Stadium Juara, tengok geng Sinar Pagi vs Chong Wei

No comments: