Monday, September 22, 2008

Escape from KOAM Part 2 - The Chronicles of Karim Ibrahim

Sebelum ni timbul isu "perbuatan meragukan" yang dikatakan telah menutup terus kes cabul pegawai...walaupun ada yang tak puas hati, KOAM kata cukup...

Sekarang ni pulak, pelakon terkenal KOAM, Karim Ibrahim dah mula "screen shot" dah...hari tu punyalah berdegar-degar nak hentam Pengarah HPTC, Musa Nor Mohd lepas tu mintak Menter KBS jadi "judge"...

Tetiba je, bila hari persidangan, Karim sendiri yang tak datang...tapi citer dia memang best...pegi buat rawatan jantung....

Esoknya tampil dengan filem X Ray dan juga ubat...perghh...kalau dalam mahkamah terima ke bukti ni?...patutnya tunjuk surat doktor lah....yang mengatakan anda dirawat pada hari dan jam berapa....

Masa PC, punyalah monyok muka Karim...itu nak kasi tambah "ummmpphhh" kat lakonan dia...boleh menang award sebab berjaya meruntunkan hati juri....

Haiiii...Karim, Karim....sekang ni dia dah naik satu level yang membolehkan dia berlakon kat Bollywood....lagi bagus daripada duduk dalam KOAM...buat semua orang pening kepala...

Catatan Epain: Nak jugak berlakon kat Bollywood, ramai aktres cun....

No comments: