Wednesday, August 13, 2008

Baru nak syok...dah jadi macam tu pulak...





Ni lah yang malas ni...baru semalam dah puji pasal persembahan bagus menang ngan juara bertahan....ni kalah pulak ngan pemain bukan pilihan...

Wong Choon Hann diberitakan tersingkir ditangan pemain Taiwan, Hsieh Yu Hsing..

Choong Tan Fook dan Lee Wan Wah saya dah agak...skeptikal saya memang tepat...mereka tewas kepada pasangan bergu muda dari Korea...

Sekang ni tinggal 3 je lagi yg meneruskan saingan...saya harap Chong Wei, Mew Choo n bergu emas tak pressure sebab kengkawan lain balik awal...

Tu lah nak buat macam mana...dah jadi bubur dah pun...malas nak citer...

Sebelum mengakhiri posting, tahniah buat Chong Wei n 2 player double kita...

N sebelum tu juga, saya ada sikit mahu bikin komplen lah...awat ada national paper kita lebih ghairah menceritakan pasal kemenangan kuartet renang Amerika berbanding Wong Choon Hann?...

Citer Micheal Phelps back page tapi Choon Hann menang ngan juara bertahan, Taufik Hidayat third page dr belakang...rasanya paper tu jugak yang dikatakan mempunyai laporan badminton paling komprehensif dan in depth...ye ke?....

Catatan Epain : Thailand 1 emas, Vietnam 1 perak, Indonesia 2 gangsa...Malaysia?

2 comments:

rizal hashim said...

wong choong hann menewaskan pemain yang kena denggi seminggu sebelum temasya bermula.

lainlah kalau choong hann menang pingat, mesti belakang punya, itu baru pusingan awal

hahahahahaha

epain said...

tulah...

agaknya editor nak letak headline "menang kerana denggi"....