Friday, August 15, 2008

Langit terus mendung buat Roger FADErer

Sementara nak tunggu keputusan berbasikal n nak tengok game Lee Chong Wei, nak tulis skit lah pasal mamat sorang dari Swiss ni...

Sebelum ini orang panggil dia Fedex...tapi nampaknya sekang ni Roger Federer kena ada nama baru...FADE-EX...

Kalah dan kalah lagi...dah lah sebelum ini kalah dalam 2 final Grand Slam, baru nak naik balik di Sukan Olimpik, kalah pulak dengan James Blake...

18 Ogos, takhta nombor 1 dunia akan berpindah ke tangan Rafael Nadal pulak...

Apalah nasib Federer...tapi apahal pun, dia tetap lagenda...dengan menjadi pemain nombor 1 dunia lebih 4 tahun atau 236 minggu...pastu ada 2 lagi title Grand Slam untuk samakan dengan Pete Sampras....

Catatan Epain: Badi kot...

1 comment:

gambling online said...
This comment has been removed by a blog administrator.